Safran Mutfakta-Salatalar, Cacıklar

Çarşamba, Temmuz 12, 2006

Havuç ve Brokoli Cacığı


Malzemeler


Ana malzeme seçimi olarak:

2-3 adet havuç

½ demet/paket brokoli

Cacık için:

3-4 diş sarımsak

1-1,5kase yoğurt

İstenilen baharatlar (kekik, pul biber, karabiber, nane)

Tuz

2 kaşık zeytinyağı

Yapılışı

Havuçların dışını temizleyelim ve mutfak robotunda sarımsakla beraber kıyalım (brokolili yapacaksak çiğ brokoliyi sarımsakla beraber mutfak robotunda kıyalım)…Bu harcı yoğurtla karıştırıp, baharatları, tuzu ve zeytinyağını ekleyerek karıştıralım ve cacığı soğuk servis yapalım, afiyetle yiyelim :)

1 Comments:

Anonymous Adsız said...

Havuca,brokoliye,sarımsağa ve yoğurda bayılan biri olarak sadece HARİKA diyorum.Ellerine sağlık.

7/16/2006 04:17:00 ÖS  

Yorum Gönder

<< Home

Related Posts with Thumbnails